Ochtendjournaal: Til en Linssen zetten samen de kroon op het werk

Ochtendjournaal: Til en Linssen zetten samen de kroon op het werk

Feyenoord oogste maandagochtend uiteraard lof na de 4-0 zege op PEC Zwolle. In het bijzonder ging de aandacht in de pers uit naar doelpuntenmakers Bryan Linssen en Guus Til. Daarnaast werd de vraag besproken of de Rotterdammers inmiddels als titelkandidaat gezien mogen worden.

In de laatste wedstrijden voor de interlandbreak ging alle aandacht uit naar Cyriel Dessers, maar tegen PEC Zwolle eiste concurrent Linssen weer eens een hoofdrol op. "Linssen waant zich middagje in luilekkerland", kopte het Algemeen Dagblad nadat de spits twee keer scoorde tegen een belabberd PEC. "De Limburger heeft zijn productie van vorig seizoen nu al geëvenaard (11 doelpunten in alle competities, red.) én kwam hij op de eeuwige topscorerslijst naast Dennis Bergkamp (103 Eredivisietreffers, red.)."

De Telegraaf noemde Linssen in een adem met Til, die eveneens al op acht competitietreffers staat. "Til en Linssen zetten samen de kroon op het werk van de Feyenoorders, die al weken een eenheid vormen en die laten zien onder de vleugels van Slot tot veel in staat te zijn. Het optreden in het eerste bedrijf deed de Zwolse ploeg op z'n benen tollen, mede veroorzaakt door Feyenoords regisseur op het middenveld Orkun Kökcü, die achter de ruggen van verdedigers de steekballen gaf."

De vervolgvraag was tot hóéveel dit Feyenoord in staat is. Zo gebruikten beide kranten na de zege op PEC het woord 'titelkandidaat'. "De hoge positie van Feyenoord (minste verliespunten) gaat langzamerhand dat woord op het scrabblebord creëren", schreef De Telegraaf. "Wat Slot betreft blijven die letters nog even op het plankje, maar voorlopig is er nog geen aanleiding om te denken dat Feyenoord voor de winterstop niet drie keer woordwaarde gaat scoren."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties