Ochtendjournaal: Linssen 2.0 is een steunpilaar geworden

Ochtendjournaal: Linssen 2.0 is een steunpilaar geworden

Feyenoord heeft een lastige uitwedstrijd bij SC Cambuur zonder puntverlies doorstaan. De Rotterdammers moesten drie dagen na een Europees tussendoortje alweer aan de bak en sleepten een nipte zege uit het vuur. Een van de uitblinkers in dat duel was 'gelegenheidsspits' Bryan Linssen.

Daags na de 2-3 zege legde het Algemeen Dagblad de nadruk op de rol van Bryan Linssen. De spits was trefzeker bij de eerste Feyenoord-goal en maakte ook de tweede mogelijk door een snelle ingooi. Het was bepaald niet voor het eerst dat Linssen zich liet gelden als 'talisman van Feyenoord', zoals het AD kopte.

"Linssen heeft alle monden in en rond De Kuip gesnoerd met prima prestaties", merkte de krant op. In het vorige seizoen werd de linksbuiten voor het eerst als spits opgesteld door Dick Advocaat, maar trok hij vooral de aandacht met zijn gemiste kansen. Inmiddels is hij op die positie enorm waardevol geworden onder nieuwe trainer Arne Slot. "Linssen 2.0 is een steunpilaar geworden bij Feyenoord."

De Telegraaf pikte Linssen er alleen uit als voorbeeld van de vermoeidheid die bij Feyenoord in Leeuwarden toesloeg, nadat het drie dagen eerder nog alles had moeten geven in het Conference League-duel tegen Union Berlin. "Neem de ultieme slotfase, toen Linssen de bal van een meter of veertig in een leeg doel kon schieten, maar uit pure vermoeidheid niet eens doorhad dat Cambuur-doelman Sonny Stevens zich op een ander deel van het veld bevond."

Het dagblad had zelf meer aandacht voor Tyrell Malacia en diens duels met Cambuur-aanvaller David Sambissa, die twee keer tot scoren kwam. "Het tweetal vocht interessante duels uit, duels die Sambissa op punten zou beslissen. Malacia stapte echter als winnaar van het veld. Sterker nog: de 22-jarige neo-international deed dat zelfs als matchwinner."

Lees meer over
Bryan Linssen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties