Ochtendjournaal: Legioen slaat op tilt

Ochtendjournaal: Legioen slaat op tilt

De kranten schrijven uitgebreid over de wedstrijd van Feyenoord tegen NEC. De Rotterdammers wonnen in De Kuip met 5-3. Middenvelder Guus Til was na afloop de grote man en krijgt dan ook de complimenten. Ook gaat het uitgebreid over de supporters van Feyenoord.

''Grommende Kuip bewijst z'n waarde'', kopt het Algemeen Dagblad. ''Spectaculair was de overwinning van Feyenoord op NEC. Met dank aan het Legioen, dat een cruciale rol kan gaan spelen nu de stadions weer vol mogen. De twaalfde man beïnvloedt Feyenoord, NEC én arbiter Kooij'', is dan ook de conclusie van de krant.

''Met het karakter bij Feyenoord zit het vooralsnog wel goed. Maar dat het nodig was om dat aan te spreken, is wel iets om bij stil te staan voor Slot deze week. Hoe kon het dat Mattsson, Odenthal en Verdonk van het bescheiden NEC zo konden toeslaan in de Kuip, nadat Feyenoord via Kökçü (strafschop, verdiend door Guus Til) en Luis Sinisterra al zo snel het duel de kant van Feyenoord op hadden geduwd?''

''Legioen slaat op tilt'', schrijft De Telegraaf in het wedstrijdverslag. ''Corona heeft die magie niet de nek omgedraaid, zo bleek uitgerekend tijdens de eerste wedstrijd in een uitverkocht Stadion Feyenoord sinds maart 2020. De spelers werden ouderwets door een orkaan van geluid naar voren gestuwd. Trainer Slot en uitblinker Guus Til bevestigden de impact van de ruim 45.000 fans.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties