Ochtendjournaal: Feyenoord ondanks overwicht vol slordigheden

Ochtendjournaal: Feyenoord ondanks overwicht vol slordigheden

Sinisterra is goud waard voor Feyenoord. Dat kopten zowel De Telegraaf als het Algemeen Dagblad de dag nadat de Colombiaan zijn ploeg met twee treffers aan de 2-1 zege op Heracles Almelo had geholpen. Beide kranten waren het er ook over eens dat de Rotterdammers niet hun beste spel lieten zien.

De Telegraaf zag de wedstrijd tegen Heracles als voorbode voor wat Feyenoord deze maand te wachten staat. "In de rest van de voor Feyenoord zeer drukke en zware decembermaand komt het vooral op fitheid en frisheid aan. Vermoeidheid doet ook wat met scherpte en concentratie, zo was te zien tegen Heracles. Het optreden van de thuisclub zat ondanks een stevig overwicht vol slordigheden." De krant opperde daarom om in het laatste Conference League-duel, waar voor Feyenoord niets meer op het spel staat, enkele vaste krachten te sparen.

Het Algemeen Dagblad merkte hoe trainer Arne Slot zich zowel tijdens als na de wedstrijd ergerde. Aan het falen van scheidsrechter Bas Nijhuis, maar ook aan de journalisten die stelden dat Feyenoord geluk had. "Zijn Feyenoord heeft volgens Slot weliswaar veel wedstrijden op het nippertje naar zich toe kunnen trekken, maar nooit was er in de ogen van de trainer sprake van enig fortuin. De Rotterdammers hebben nergens een puntje gestolen." Wel erkende hij dat Feyenoord het niet makkelijk had. "Tegen de Almeloërs morste Feyenoord gisteravond te veel kansen, bofte het af en toe dat de bezoekers niet slagvaardig genoeg waren in de afronding en bleef het tot de laatste seconde spannend."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties