''Met dit voetbal ga je uiteindelijk weer meedoen''

''Met dit voetbal ga je uiteindelijk weer meedoen''

Feyenoord doet meestal niet mee om het landskampioenschap, maar Jens Toornstra liet al weten zich dit seizoen niet bij voorbaat neer te leggen bij een derde plek. De mannen van FC Rijnmond zien Feyenoord juist vooral meedoen om plek drie en zijn blij met de ontwikkeling van de Rotterdammers.

"De afgelopen jaren hebben ze lelijk voetbal gespeeld. Nu spelen ze mooi voetbal, daar moet je mee beginnen'', zo vertelt Harry van der Laan, die tevreden is met de huidige ontwikkelingen, in het praatprogramma. "Dan gaat het vanzelf beter worden. Met dit voetbal ga je uiteindelijk weer meedoen om de eerste drie plekken.''

Ook oud-voetballer Luigi Bruins verwacht dit seizoen geen top twee plek. "Als je realistisch kijkt heeft vooral PSV echt al wedstrijden van een hoog niveau gespeeld dit seizoen. Van Ajax weten we wat ze kunnen brengen. Feyenoord zit daar nog niet aan, dus is het passend om reëel te zijn. Ik zou wedstrijd voor wedstrijd kijken en dan zien waar je staat in de winterstop."

Toornstra is aankomend seizoen de aanvoerder van Feyenoord. Bruins noemt dat een logische keuze van trainer Arne Slot. ''Hij is denk ik hetgeen wat supporters van Feyenoord graag zien op het veld. Veel passie en strijdlust. Dat is zeker de basis voor een supporter.'' Van der Laan vult aan: ''Hij is altijd een van de dragende jongens.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties