NEC mist sterkhouder Tannane tegen Feyenoord door fikse schorsing

NEC mist sterkhouder Tannane tegen Feyenoord door fikse schorsing

Feyenoord krijgt over anderhalve week in De Kuip niet te maken met NEC-blikvanger Oussama Tannane. De middenvelder is geschorst voor liefst vier wedstrijden, waarvan één voorwaardelijk, en mist daardoor dus ook Feyenoord - NEC. Dat maakte de KNVB maandagmiddag bekend.

Tannane, die sowieso de reputatie heeft regelmatig buiten het boekje te gaan, benadeelde zijn ploeg halverwege de eerste helft van de Gelderse derby tegen Vitesse. Hij liet zich provoceren, greep zijn tegenstander bij de keel en gaf hem daarna ook nog een (lichte) tik in het gezicht. De Nijmegenaren moesten driekwart wedstrijd met tien man spelen, maar hielden de rivaal wel op 0-0.

Maandag kreeg Tannane zijn straf te horen: vier wedstrijden schorsing waarvan één voorwaardelijk. NEC is al akkoord gegaan met het schikkingsvoorstel en de speler zal dus definitief ontbreken als Feyenoord op woensdag 25 januari bezoek krijgt van de Nijmegenaren. Met 2 goals en 7 assists in 14 wedstrijden is Tannane dit seizoen de belangrijkste speler als het gaat om de doelpuntenproductie van NEC.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties