"Natuurlijk komt de wedstrijd tegen PSV niet te vroeg"

"Natuurlijk komt de wedstrijd tegen PSV niet te vroeg"

Feyenoord is onder de nieuwe trainer Arne Slot goed aan het seizoen begonnen, maar slaagde er in de laatste drie wedstrijden niet in een zege te boeken. Omdat de ploeg nog altijd in ontwikkeling is, werd bij Voetbal International de vraag gesteld of de topper tegen PSV niet te vroeg komt voor Feyenoord. Clubwatcher Martijn Krabbendam was duidelijk in zijn antwoord.

"Natuurlijk komt deze wedstrijd niet te vroeg. Je moet hem toch een keer spelen en de selectie is gewoon compleet. Er zijn weinig blessures, je hebt Dessers achter de hand, Aursnes die steeds beter in zijn ritme komt, een defensie die weinig weggeeft, de beste keeper van Nederland... Dan moet je het maar gewoon gaan laten zien tegen PSV."

Krabbendam zelf kijkt uit naar het duel. "Ik ben benieuwd of het kan op de manier die Slot voor ogen heeft. Hij hoeft niet eens een resultaat te halen, maar mocht Feyenoord gewoon op een goede manier tegenstand bieden en er echt een wedstrijd van maken die alle kanten op kan, dan kun je wel zeggen dat er ontwikkeling in zit. Daar is het in deze fase om te doen."

Lees meer over
PSV
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties