''Misschien is hij zo slim dat dit allemaal geregisseerd is''

''Misschien is hij zo slim dat dit allemaal geregisseerd is''

Feyenoord presteert al langere tijd opvallend goed en dus zijn de makers van de Dick Voormekaar podcast al een poosje goedgeluimd tijdens de opnames, ook deze keer zit het programma weer vol met smakelijke anekdotes. In deze aflevering van de podcast is columnist Nico Dijkshoorn te gast en ook hij is zeer positief over de Rotterdammers.

"Ik zie echt een team, in vergelijking met een jaar geleden. Ik zie jongens die bij wijze van spreken in het weekend met elkaar gaan vissen. Omdat ze elkaar missen. De gehele reservebank komt omhoog bij een doelpunt en er is geen gezeik. Dat doet Arne Slot goed."

Wel leek Slot een foutje te maken toen hij Feyenoord een titelkandidaat noemde. Schrijver Michel Van Egmond: "Er ging een siddering door Rotterdam. We hebben wekenlang met een microscoop gezocht naar fouten van Arne Slot en die hebben we niet gevonden. Nu doet hij dit. Misschien is hij zo slim dat dit allemaal geregisseerd is. Net zoals het kabinet, dat constant proefballonnetjes oplaat om even de stemming te peilen bij de mensen. Misschien doet Slot dat wel bij Het Legioen."

Te Kloese
De mannen gaan ook nog in op de aanstelling van Dennis Te Kloese als algemeen directeur van Feyenoord. Van Egmond: "Zou die man enig idee hebben in welk wespennest hij zich gaat begeven?" Krabbendam: "Nee, dat weet hij niet. Dat bekijkt hij van de buitenkant. Hij heeft natuurlijk wel wat gesprekken gevoerd met mensen van de club. Dus hij heeft wel een idee."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties