MATCHDAY! Feyenoord trapt Conference League af tegen Maccabi Haifa

MATCHDAY! Feyenoord trapt Conference League af tegen Maccabi Haifa

Feyenoord staat vandaag de zware uitwedstrijd tegen Maccabi Haifa te wachten in het kader van de Conference League. Haifa verliest zelden thuis en dus is het een grote uitdaging om met een resultaat terug te keren naar Rotterdam. De wedstrijd begint om 16:30 en is alleen te zien op ESPN en hier te volgen via het liveblog.

Maccabi Haifa heeft inmiddels twee wedstrijden achter de rug in de Israeli Premier League. Tegen Hapoel Hadera bleef de ploeg nog op 0-0 steken, maar afgelopen weekend werd er wel met 2-1 gewonnen van Bnei Sakhnin. Daarmee handhaaft de club zich in de top van de competitie.

Maccabi Haifa
Sammy Oferstadion (capaciteit 30.780)
Marktwaarde selectie: 17,48 miljoen

Maccabi Haifa vinden we pas terug op plek 279 van de UEFA coëfficiënten-lijst en de Israëliërs moesten net als Feyenoord twee voorrondes en een play-off overleven om de groepsfase te bereiken. In de tweede voorronde schakelde Maccabi Haifa Neftçi PFK (7-3 over twee wedstrijden, Azerbeidzjan, nummer 245 van Europa) uit. In de derde voorronde klopte de club HB Tórshavn (7 -3 over twee wedstrijden, Faeröer Eilanden, nummer 285 van Europa). In de play-off was Dinamo Tbilisi de laatste horde die genomen werd (7-2 over twee wedstrijden, Georgië, nummer 153).

Lees meer over
MATCHDAY!
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties