MATCHDAY! Feyenoord oefent tegen Spaanse landskampioen Atlético Madrid

MATCHDAY! Feyenoord oefent tegen Spaanse landskampioen Atlético Madrid

Het is weer matchday! Feyenoord werkt vandaag de traditionele openingswedstrijd in De Kuip af tegen de Spaanse landskampioen: Atlético Madrid. Het is de laatste oefenwedstrijd van de voorbereiding voor de Rotterdammers. Volgende week begint de Eredivisie weer voor Feyenoord met een uitwedstrijd in Tilburg tegen Willem ll. De wedstrijd tegen de Spanjaarden begint vanavond om 17:00 en is te volgen via ESPN en via het liveblog op FR12.nl.

Feyenoord zal met een goed gevoel toeleven naar de wedstrijd van vanavond. Er werd donderdagavond sinds jaren weer een Europese uitwedstrijd gewonnen. De ploeg van Arne Slot was in Zwitserland met 3-0 te sterk voor FC Luzern. De Rotterdammers wisten veel te creëren en gaven weinig weg. Met de belangrijke overwinning heeft Feyenoord zich in een ideale uitgangspositie gespeeld om de klus donderdagavond in de eigen Kuip te klaren. In de volgende ronde wacht IF Elfsborg of FK Velez. Mocht Feyenoord ook dat tweeluik winnen, dan plaatst het zich voor de groepsfase van de Conference League.

Slot was na afloop erg tevreden. ''Ik zei woensdag al op de persconferentie dat dit team tot heel goed voetbal in staat is. Het probleem was vooral dat ik dat tot nu toe alleen maar op de trainingen zag. Dat moet ook in de wedstrijden natuurlijk. Dan is het voor de spelers en voor de supporters heel fijn om te zien dat we hiertoe in staat zijn.'' Betekende dat dat Slot gematigd tevreden was? ''Net zoals vorige week loop ik niet achter de negativiteit aan, toen heb ik ook gewoon goede dingen gezien. Vandaag ook, maar dan kan ik me wel weer irriteren dat er bij 3-0 iemand een trucje doet waardoor we weer een kans tegen krijgen. Overall gezien: prima prestatie, hier kunnen we mee verder.''

Lees meer over
MATCHDAY!
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties