Marciano waarschuwt: "Ze weten hoe ze Europese duels moeten winnen"

Marciano waarschuwt: "Ze weten hoe ze Europese duels moeten winnen"

Als oud-speler van het Israëlische FC Ashdod is doelman Ofir Marciano vermoedelijk de Feyenoorder die tegenstander Maccabi Haifa het beste kent. Tijdens de persconferentie in aanloop naar dat duel schoof hij dan ook aan om iets over de opponent te vertellen.

"Het is een van de grootste clubs in Israël", begon Marciano. "Ze hebben een grote fanbase. Het is een enorme club met veel ervaring in Europa, dus ze weten hoe ze Europese wedstrijden moeten winnen. We moeten een lastige wedstrijd verwachten. We moeten onze duels winnen, strijden en op ons best zijn."

Hoewel Marciano al vier jaar weg is uit de Israëlische competitie, is de international op de hoogte van de sterke punten van Maccabi. "Ze zijn erg goed in de omschakeling. Ze hebben technisch vaardige spelers die de wedstrijd met individuele acties kunnen beslissen en een coach die ze goed zal voorbereiden."

Jahanbakhsh
Alireza Jahanbakhsh is er in Israël niet bij; van de Iraanse voetbalbond mogen spelers uit het land niet tegen Israëlische clubs spelen. Marciano werd gevraagd wat hij hiervan vond, maar wilde daar niet veel over zeggen. "Ik ben gewoon een speler en ben niet bij de beslissing betrokken. Ik kan het goed met hem vinden. Dat is het enige dat ik erover kan zeggen."

Lees meer over
Conference League Feyenoord Ofir Marciano
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties