Malacia zet krabbel onder nieuw contract

Malacia zet krabbel onder nieuw contract

Feyenoord heeft het contract met Tyrell Malacia opengebroken en met één jaar verlengd. De 21-jarige verdediger blijft daardoor tot medio 2024 in Rotterdam. Malacia heeft vandaag in De Kuip zijn nieuwe contract getekend.

''Ik wil nog een jaar alles spelen. Natuurlijk resultaat halen met de club en mezelf doorontwikkelen'', vertelt Malacia in gesprek met Feyenoord TV. ''Ik heb een goed jaar gedraaid, maar niet alles gespeeld vanwege mijn blessure. Nu wil ik een vol seizoen draaien waarin ik alles speel. Ik heb Slot via de telefoon gesproken. Hij klonk heel enthousiast en heeft mooie plannen met het team. Ik ben benieuwd.''

De in Rotterdam-Zuid geboren en getogen Malacia doorliep sinds zijn komst naar Feyenoord Academy in 2008 alle jeugdelftallen en tekende in 2015 zijn eerste profcontract bij de club. Drie jaar later, een paar maanden na zijn debuut in Feyenoord 1, zette hij zijn handtekening onder een vijfjarig contract. Die overeenkomst is nu met een jaar verlengd tot medio 2024.

Lees meer over
Tyrell Malacia
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties