Malacia: "Mooi dat ik complimenten krijg, maar het is nog niet genoeg"

Malacia: "Mooi dat ik complimenten krijg, maar het is nog niet genoeg"

Tyrell Malacia schoof woensdagmiddag aan bij de persconferentie in aanloop naar de Europese return tegen FC Luzern. Hoewel Feyenoord een 3-0 voorsprong verdedigt, was de linksback zich er goed van bewust dat onderschatting op de loer ligt.

"Het is altijd een valkuil dat je laks wordt en focus verliest. Dan kan het altijd misgaan", erkende Malacia. "Maar ik verwacht niet dat wij dat als team toelaten." Dat een 0-3 uitzege als die in Luzern de laatste jaren een zeldzaamheid is, zegt de back niet veel. "Dat is het verleden. We zijn nu een nieuw traject gestart, er zijn nieuwe spelers bijgekomen, een nieuwe staf... Het is een heel nieuw jaar."

Dat nieuwe jaar is Malacia zelf uitstekend begonnen. De Feyenoorder kon na zijn eerste optredens op veel lof rekenen. "Het is mooi dat ik die complimenten krijg, maar het is nog niet genoeg. Er zijn genoeg dingen die nog beter kunnen. Ik wil nog belangrijker zijn voor het team. Daar werk ik zelf hard aan en ik merk dat het elke week beter gaat."

Interesse
De goede prestaties van Malacia zijn ook bij de aartsrivaal opgevallen. Verschillende berichten doken op dat de club uit de hoofdstad geïnteresseerd zou zijn in de Feyenoord-back. "Op dit moment ben ik bij Feyenoord", antwoordde Malacia nuchter. "Ik wil gewoon hier presteren en heb niet voor niets bijgetekend. Zo simpel is het eigenlijk."

Lees meer over
Tyrell Malacia
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties