Malacia: ''Iedereen had het lastig, ik ook''

Malacia: ''Iedereen had het lastig, ik ook''

Tyrell Malacia speelde niet zijn beste wedstrijd van het seizoen in Utrecht en de linksback was de eerste die dat toegaf. ''We hadden het als team lastig en waren niet goed genoeg. Ik vond ons heel slordig, ikzelf was dat ook,'' zei hij voor de camera van ESPN.

Voor rust werd er na een overtreding van Malacia gefloten voor een strafschop, maar die werd die de VAR teruggedraaid; na rust ging de bal na een duel met Simon Gustafson wel op de stip. ''Bij dat eerste moment gebeurde er niets, de tweede keer was ook licht, maar kwam ik wel te laat,'' klonk het schuldbewust van Malacia.

''Ik sluit deze wedstrijd vandaag voor mezelf af en morgen is er weer een nieuwe dag. Dan kan ik me focussen op de trainingen met het Nederlands elftal. Daar wil ik me laten zien en wie weet wat er dan allemaal mogelijk is. Ik baal van deze nederlaag, maar natuurlijk heb ik daar zin in.''

Lees meer over
Tyrell Malacia
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties