Makkelie fluit FC Groningen - Feyenoord

Makkelie fluit FC Groningen - Feyenoord

Danny Makkelie moet de uitwedstrijd van Feyenoord tegen FC Groningen in goede banen leiden. De scheidsrechter is door de KNVB aangesteld voor het duel van zondagmiddag om 14:30 uur in de Euroborg.

Hessel Steegstra en Jan de Vries zijn de assistent-scheidsrechters. Sander van der Eijk is de vierde official en Clay Ruperti dient zondagmiddag als VAR. Hij krijgt in Zeist assistentie van Nils van Kampen. Makkelie floot in het huidige seizoen dertien wedstrijden uit de Eredivisie. De scheidsrechter floot een keer een duel van de Rotterdammers dit seizoen en dat was de gewonnen uitwedstrijd tegen PSV.

Maccabi Haifa
Mykola Balakin fluit donderdagavond de wedstrijd tussen Feyenoord en Maccabi Haifa. De scheidsrechter is door de UEFA aangesteld. Balakin is afkomstig uit Oekraïne en wordt bijgestaan door zijn landgenoten Viktor Matyas, Oleksandr Zhukov en Vitaliy Romanov. Het duel in de groepsfase van de Conference League begint om 21:00 uur in De Kuip.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties