Afgelopen | FC Groningen O21 - Feyenoord O21 (2-1)

Het is nog niet het seizoen van Feyenoord Onder 21. Door een nederlaag zaterdag bij FC Groningen Onder 21 (2-1) is het hoogste jeugdteam van Feyenoord Academy nog altijd puntloos na drie speelrondes in de beloftencompetitie.

Een paar minuten leek het erop dat het team van trainer Sipke Hulshof de lange terugreis naar Rotterdam zou gaan maken met het eerste punt van dit seizoen op zak. In de 89ste minuut tekende Mimeirhel Benita voor de gelijkmaker, waarmee hij de achterstand die sinds halverwege de eerste helft op het bord stond wegpoetste.

Het doelpunt van de vleugelspeler, die vorige maand in Zweden zijn officiele debuut maakte in de hoofdmacht, was een extra opsteker omdat de thuisploeg kort ervoor had verzuimd het duel vanaf de stip te beslissen. Na een handsbal van Lennard Hartjes kende de scheidsrechter een strafschop toe, maar die werd tegen de paal geschoten.

In blessuretijd maakte FC Groningen O21 echter alsnog een tweede goal, waarmee het Feyenoord O21 de derde achtereenvolgende nederlaag toediende. De volgende competitiewedstrijd is komende zaterdag op Varkenoord, waar FC Twente/Heracles O21 op bezoek komt. Het eerste fluitsignaal klinkt om 15:00 uur.

FC Groningen O21 – Feyenoord O21 2-1 (1-0)