Afgelopen | Ajax V1 - Feyenoord V1 (2-0)

De Feyenoord Vrouwen hebben de Klassieker vandaag niet weten te winnen. Ajax Vrouwen waren met 2-0 te sterk op De Toekomst.De ploeg van Danny Mulder zakt hierdoor naar de vierde plaats in de competitie.

In de eerste helft waren beide ploegen aan elkaar gewaagd. Feyenoord creëerde een aantal goede kansen, voor onder anderen Cheyenne van den Goorbergh en Pia Rijsdijk. zo zag RTV Rijnmond. Toch werd er voor rust niet gescoord en werd het verschil pas gemaakt in de tweede helft.

Kort na rust kwam Ajax op voorsprong. Na een overtreding van Robine de Ridder op Liza van der Most ging de bal op de stip. De penalty werd door Romée Leuchter feilloos binnen geschoten. Feyenoord-doelvrouw Jacintha Weimar was kansloos. Een paar minuten later was het meteen 2-0. Op aangeven van Sherida Spitse schoot Leuchter haar tweede binnen in de verre hoek.

Scoreverloop
51' | 1-0 | Leuchter
55' | 2-0 | Leuchter