La Gazzetta dello Sport linkt Senesi nu ook aan AS Roma

La Gazzetta dello Sport linkt Senesi nu ook aan AS Roma

Marcos Senesi is een van de kandidaten om AS Roma te versterken. La Gazzetta dello Sport linkt na Marcus Holmgren Pedersen opnieuw een speler van Feyenoord aan de Italiaanse topclub. Senesi wordt gezien als één van de opties om het centrum in de winterstop te versterken. Volgens de sportkrant is de verdediger van Feyenoord echter niet de eerste optie voor de Romeinen.

Sven Botman staat bovenaan het verlanglijstje. De komst van de 21-jarige centrumverdediger van Lille OSC lijkt financieel echter niet haalbaar waardoor AS Roma andere opties aan het bekijken is. Senesi wordt gezien als een goedkoper alternatief en zijn transferwaarde wordt geschat tussen de vijftien en twintig miljoen euro. De Argentijn heeft nog een contract tot medio 2023.

Senesi werd de afgelopen maanden onder meer gelinkt aan AC Milan, Sevilla, Leeds United en SSC Napoli. Daar komt nu AS Roma bij. De club van trainer Jose Mourinho heeft ook Marcão van Galatasaray in beeld. Feyenoord hoopt ook nog altijd om het contract met Senesi te verlengen, maar tot op heden is er nog geen akkoord bereikt. Het is niet bekend of er op dit moment ook nog onderhandelingen zijn.

''Dan moet dat wel voordelig zijn voor mij én voor de club''
Senesi liet eerder in gesprek met Voetbalzone weten het prima naar zijn zin te hebben bij Feyenoord. ''Feyenoord is op dit moment de club waar ik wil zijn en ik geniet van mijn leven hier van dag tot dag. Het is een grote club in Nederland. Alles op zijn tijd, dat houd ik altijd in mijn achterhoofd. Het belangrijkste voor mij was om voor een club te spelen waar ik zeker kon zijn van minuten en waar ik de kans zou krijgen om door te groeien. Mocht er ooit een mogelijkheid komen om een transfer te maken, dan moet dat wel voordelig zijn voor mij én voor de club.''

Lees meer over
Marcos Senesi
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties