Kwakman tipt eventuele opvolger Malacia: ''Micky van de Ven van FC Volendam''

Kwakman tipt eventuele opvolger Malacia: ''Micky van de Ven van FC Volendam''

Tyrell Malacia zou in de belangstelling staan van Club Brugge en zelf al een persoonlijk akkoord hebben bereikt met de Belgen. Technisch directeur Frank Arnesen zei eerder al dat de linksback niet weg mag. Ook Malacia gaf vandaag na de wedstrijd al aan zich ''op Feyenoord te focussen''. Mocht de linksback wél weggaan, heeft Kees Kwakman al een opvolger in gedachten.

''Ik zou het wel weten als ik Feyenoord was'', begint de analist bij ESPN. ''Micky van de Ven van FC Volendam. Die zou ik zo halen. Hoewel hij veel als centrale verdediger speelt, denk ik dat hij als linksback het verste kan komen. Het is overigens niet zo dat hij als centrale verdediger niet opgesteld kan worden. Het voordeel is dat hij op twee plekken kan spelen. Door zijn power, fysiek, snelheid en aanvallend vermogen denk ik dat hij als linksback het verste komt. Als Malacia weg is, kan je hem hier zo neerzetten. Daar ben ik van overtuigd.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties