Kuyt: ''Vervelend om op deze manier in het nieuws te komen''

Kuyt: ''Vervelend om op deze manier in het nieuws te komen''

Dirk Kuijt kwam onlangs op een onprettige manier in het nieuws: de oud-Feyenoorder zou jaren geleden gegokt hebben via een illegale goksite van crimineel Piet S. Kuyt vertelt zijn kant van het verhaal aan RTL.

''Allereerst is het natuurlijk heel vervelend om op deze manier in het nieuws te komen. Ik ben vaak op een positieve manier in het nieuws geweest, deze was wat vervelender en niet leuk'', vertelt Kuyt. ''Wat mij wel heel erg teleurgesteld heeft, is dat als je zeg maar twintig jaar altijd hebt klaargestaan als voetballer om interviews te geven aan verschillende mediapartners, dat bijna iedereen geen hoor of wederhoor bij mijn persoon heeft gedaan. Om gewoon even mijn kant van het verhaal toe te lichten.''

"Ik heb een gokje gewaagd en daarin was ik naïef. In de toekomst zou ik het anders doen", aldus Kuyt, die ontkent dat hij soms wel 5.000 euro per dag inzette; bedragen die het Algemeen Dagblad en De Telegraaf naar buiten brachten. "Die bedragen kloppen niet. Ik zal heus wat meer hebben ingezet dan de gemiddelde Nederlander, maar niet zoveel als in het stuk wordt genoemd. Verder wil ik duidelijk maken dat ik als getuige ben gehoord en dat ik geen strafbaar feit heb gepleegd."


Lees meer over
Dirk Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties