Kuyt assistent bij winnend Feyenoord O21

Kuyt assistent bij winnend Feyenoord O21

Dirk Kuyt was vandaag betrokken bij de wedstrijd van Jong Feyenoord. De oud-speler reisde mee met de beloften naar de uitwedstrijd tegen FC Den Bosch 021. Het beloftenteam van de Rotterdammers won met 1-4. Belarbi, Johnsen en Kalulika (2x) maakten de goals voor Feyenoord.

De Katwijker was eerder als trainer van Feyenoord O19 actief op Varkenoord. Ook leidde hij vorig seizoen een oefenwedstrijd van het eerste elftal, toen hij een examen voor de trainerscursus moest afleggen. Feyenoord verloor toen met 1-0 van Willem ll.

Kuyt liep de afgelopen jaren op diverse plekken binnen de organisatie mee, zo ook bij voormalig technisch directeur Martin van Geel. De oud-speler werd ooit het hoofdtrainerschap beloofd bij Feyenoord, maar Frank Arnesen ging daar niet in mee en stelde Arne Slot aan. Arnesen wilde Kuyt destijds het liefst een andere functie binnen Feyenoord aanbieden, maar daar bedankte hij voor.

Lees meer over
Dirk Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties