Kritischere blik op Malacia: "Dat is ook prima"

Kritischere blik op Malacia: "Dat is ook prima"

Tyrell Malacia mag zich sinds anderhalve maand international noemen, maar merkte vervolgens dat daar ook nadelen aan kleven. Na zijn debuut voor Oranje is de lat namelijk hoger komen te liggen en kreeg de back van Feyenoord de nodige kritiek te verduren. Zelf ligt hij daar gelukkig niet wakker van.

"Dat is ook prima", reageerde Malacia op eerdere uitspraken van trainer Arne Slot, die al aangaf dat hij als international strenger beoordeeld zou worden. "Ik heb juist mensen om mij heen verzameld die heel kritisch kijken naar hoe ik presteer. Of de bondscoach nog heeft gezegd wat ik vooral anders moet gaan doen dan bij mijn club? Nee, eigenlijk helemaal niet."

Met Feyenoord eindigde Malacia's eerste wedstrijd sinds zijn terugkeer uit Zeist in een teleurstellend 2-2 gelijkspel. "Dit mag gewoon niet gebeuren thuis tegen RKC", was hij duidelijk in zijn gesprek met het Algemeen Dagblad. "Dit is zonde. Ik hoop dat we dit donderdag tegen Union Berlin recht kunnen zetten." Dat duel in de Conference League begint donderdag om 18:45 uur in De Kuip.

Lees meer over
Tyrell Malacia
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties