'Kökcü wordt nadrukkelijk gevolgd door Italiaanse grootmacht'

'Kökcü wordt nadrukkelijk gevolgd door Italiaanse grootmacht'

Orkun Kökcü maakt indruk bij Feyenoord en dat is ook in het buitenland opgevallen. Scouts van AC Milan volgen de ontwikkeling van de 21-jarige middenvelder nadrukkelijk, zo meldt 1908.nl.

Eerder werd al bekend dat Borussia Dortmund en Olympique Lyon met veel belangstelling kijken naar Kökcü en nu komt daar AC Milan bij. De Italianen waren aanwezig bij het gewonnen thuisduel van Feyenoord tegen SC Cambuur.

Slot rekent op Kökcü
Trainer Arne Slot gaf afgelopen weekend in gesprek met ESPN nog aan dat hij niet verwacht dat Kökcü in de winterstop Feyenoord al verlaat. ''Nee, ik ben niet bang om Kökcü kwijt te raken. Al moet ik zeggen dat, wanneer je bij Feyenoord werkzaam bent, er de afgelopen anderhalf jaar veel spelers vertrokken zijn.''

''Ik heb de indruk dat het voor hem heel goed zou zijn om nog minimaal een half jaar bij ons te blijven. Eigenlijk heeft hij die keuze afgelopen zomer al gemaakt. Vorig jaar had hij een goed seizoen en ook voor hem was er interesse. Maar hij vond het verstandig om te blijven en dat betaalt uit dat hij tot nu toe een goed seizoen speelt.''

Welke club is een mooie vervolgstap voor Kökcü?
Lees meer over
Orkun Kökcü
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties