Kökcü sprak El Hankouri aan: "Gaan jullie ook nog voetballen?"

Kökcü sprak El Hankouri aan: "Gaan jullie ook nog voetballen?"

Orkun Kökcü ervaarde de wedstrijd met Feyenoord tegen FC Groningen als frustrerend. Dat kwam met name door de speelstijl van de Groningers, die de wedstrijd probeerden te ontregelen. Dat deden ze niet alleen met verdedigend voetbal, maar ook met het (on)nodige tijdrekken.

"Ik denk dat wij toch nog aardig wat kansen hebben gecreëerd, vooral in de tweede helft", begon Kökcü na afloop tegenover de NOS. "Maar het is moeilijk voetballen tegen zo'n tegenstander. Ze zetten het heel goed dicht achterin en het is moeilijk om daar doorheen te spelen. We hebben wel wat kansen gecreëerd, maar dan moet je ook meer dan één doelpunt maken."

Dat Groningen snel na de openingstreffer weer op 1-1 kwam, hielp daar volgens Kökcü niet bij. "Dan weet je dat zij het nog meer gaan dichtzetten en dan ga je tegen de klok voetballen." Toen daar ook tijdrekken bij kwam kijken, sprak Kökcü zijn oud-ploeggenoot Mo El Hankouri aan. "Ik vroeg aan hem: 'Gaan jullie ook nog voetballen?' Om de haverklap lag er iemand op de grond of ging de keeper tijdrekken. Dat is frustrerend, maar dat is hoe zij voetballen en daar moet je je tegen wapenen."

Lees meer over
Orkun Kökcü
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties