Kökcü opgenomen in definitieve selectie Turkije

Kökcü opgenomen in definitieve selectie Turkije

Orkun Kökcü is een van de Feyenoorders die deze week afreist naar zijn nationale ploeg. De twintigjarige middenvelder is een van de 24 namen in de definitieve selectie van Turkije.

Met Turkije speelt Kökcü komende dagen de laatste twee wedstrijden van de WK-kwalificatie, waarin het in theorie het Nederlands elftal nog voorbij kan. Waarschijnlijk is dat niet, want de Turken moeten daarvoor in slechts twee duels nog vier punten inhalen. Turkije begint aanstaande zaterdag met de thuiswedstrijd tegen Gibraltar en gaat tot slot op dinsdag op bezoek bij Montenegro.

De kans dat Kökcü in die twee duels minuten gaat maken, is overigens reëel. De middenvelder was vaak slechts reservespeler bij de Turken, maar begon na het EK in drie van de vijf duels in de basis. Eén keer mocht de Feyenoorder invallen en in de wedstrijd tegen Noorwegen ontbrak hij vanwege een schorsing.

Lees meer over
Orkun Kökcü
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties