Kökcü: ''Ik maak dit seizoen sowieso af bij Feyenoord''

Kökcü: ''Ik maak dit seizoen sowieso af bij Feyenoord''

Orkun Kökcü is niet van plan om Feyenoord in de winterstop te verlaten. De middenvelder van de Rotterdammers maakt een sterke ontwikkeling door en dat is ook in het buitenland opgevallen. Kökcü staat in de belangstelling van onder meer Leeds United, AS Roma en Sevilla.

"Ik wil het seizoen hier sowieso afmaken. We zijn ergens mee bezig, het gaat goed", vertelt de Feyenoorder in gesprek met ESPN. Kökcü heeft hard gewerkt de laatste maanden. "Ik heb het al vaker gezegd: als je fitter bent, dan komen je kwaliteiten beter boven water. Alles wat ik in me heb komt nu ook naar buiten, omdat ik fit ben en kan leveren."

Kökcü wil nog genoeg verbeteren aan zijn spel. ''Ik mag wel iets meer doelpunten maken, maar dat is niet het belangrijkste op mijn positie. Ik kom wat minder in kansrijke situaties. Ik kan met assists belangrijker zijn voor het team. Maar ik mag misschien wel iets vaker de trekker overhalen.''

Lees meer over
Orkun Kökcü
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties