'KNVB besluit morgen over uitstel Eredivisie'

'KNVB besluit morgen over uitstel Eredivisie'

De KNVB komt vandaag nog niet met duidelijkheid of er uitstel gaat plaatsvinden. Onder meer Feyenoord hoopt dat de wedstrijden van de komende weken worden uitgesteld en bijvoorbeeld begin januari worden ingehaald. De hoop is dat er dan weer supporters aanwezig mogen zijn in De Kuip.

Volgens De Telegraaf valt de definitieve beslissing hierover morgen pas. De KNVB onderzoekt vandaag nog de mogelijkheden, zo laat een woordvoerder van de voetbalbond weten. Met diverse partijen moet gesproken worden. ''Het betreft een rondgang langs vele partijen. We kunnen pas woensdag uitsluitsel geven.''

De grote vraag is of het daadwerkelijk gaat gebeuren. De lokale overheden moeten bereid zijn om mee te werken aan een verplaatsing. In januari moet dan ook genoeg politie beschikbaar zijn om de wedstrijden goed te kunnen organiseren. Het is ook de vraag of de mini-lockdown niet langer dan drie weken gaat duren.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties