Kein Geloel: ''We did it on a cold rainy night in Berlin''

Kein Geloel: ''We did it on a cold rainy night in Berlin''

Wat een heerlijke avond hebben we als Feyenoorders gehad in Berlijn. In krankzinnige condities (wij maar denken dat het kunstgras op Spangen slecht was) heeft deze geweldige ploeg gestreden voor elke meter. En met succes: de eerste uitoverwinning in een Europese poulefase werd over de streep getrokken! Bovendien staan we met tien punten nu vier punten los van de nummer twee in de poule!

Zondag wacht AZ alweer. Hoe gaat het eigenlijk met de club die ‘ons allang voorbij was gestreefd’? Hebben ze ondertussen het vertrek van hun bepalende spelers opgevangen? Met een aantal statistieken analyseren we wat er goed en minder goed gaat in Alkmaar.

En omdat we wel vaker naar de club uit de Zaanstreek kijken, vragen we ons tijdens deze editie van Polletje Kapen af wie we nu weer bij AZ vandaan moeten gaan halen. Dat en meer hoor je in een gloedjenieuwe Kein Geloel!

Lees meer over
Kein Geloel
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties