Kein Geloel: ''Nog nooit was een pik zo goud als deze''

Kein Geloel: ''Nog nooit was een pik zo goud als deze''

Weer 3 punten, weer 90+2, weer hij. Het fenomeen Cyriel Dessers is nu al een van de mooiste Feyenoord-mysteries van deze eeuw. Hoe is het in hemelsnaam mogelijk?

Een deel van het geheim wordt misschien wel verklapt door de reacties van Marino Pusic en Lutsharel Geertruida. Dit Feyenoord, staf en wissels incluis, geilt tot in elke vezel op winnen en strijdt daarom voor elke centimeter. En met Kökçü en Aursnes in vorm op het middenveld, spelen we ondertussen ook nog eens heerlijk voetbal. En dat na een hartstikke zware uitpot.

Het is zó ontzettend smullen van wat ons tegenwoordig allemaal wordt voorgeschoteld, dat de nare nasmaak van vorig jaar volledig weg is gespoeld.

Maar in zulke situaties is er altijd weer één dossier dat eindeloos doorettert. Deze week leek er eindelijk een knoop te worden doorgehakt over het stadionplan, maar inmiddels wordt er toch weer een poging tot reanimatie gedaan. Wie het nog snapt, mag het zeggen, maar pro-City of anti-City: niks doen is sowieso dodelijk.

Lees meer over
Kein Geloel
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties