Kein Geloel: ''Ken je die mop van die middenvelder die kwam...?''

Kein Geloel: ''Ken je die mop van die middenvelder die kwam...?''

De drie weken winterstop die Feyenoord had, leken wel een eeuwigheid te duren. In die periode gebeurde er - ook zonder dat er al te veel ballen aan te pas kwamen – ontzettend veel. Op transfergebied kaapte PSV Joey Veerman voor de ogen van Frank Arnesen weg en werd er doorgeschakeld naar Richedly Bazoer. Het trainingskamp in het Spaanse Mallorca werd afgezegd vanwege corona-gevaar, Feyenoord oefende niet tegen Club Brugge maar PEC en volledig voetbaloverstijgend: Feyenoord-held Christian Gyan overleed op veel te jonge leeftijd.

In de allereerste aflevering van 2022 worden de voorbije drie weken in razend tempo besproken, lanceren we een nieuwe rubriek en gaat het uiteraard over Feyenoords goede voornemens. Die zal moeten leiden tot de Coolsingel, ergens in mei. Om de toon in het nieuwe jaar eens goed te zetten, moet Vitesse er dit weekeinde als eerste aan gaan geloven. De Arnhemmers wonnen eerder dit seizoen van Feyenoord, met een spel dat niet eens op voetbal leek. Arne Slot heeft dus nog wel een appeltje te schillen met de zijn collega Thomas Letsch.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties