Kein Geloel: ''Kapstok, kampioen, krakkemikkig, maar voor altijd kameraad''

Kein Geloel: ''Kapstok, kampioen, krakkemikkig, maar voor altijd kameraad''

De eerste officiële wedstrijd onder Arne Slot zit erop, maar om nou te zeggen dat het sprankelde... Tegen een armoedig FC Drita kwam Feyenoord niet verder dan veel balbezit en een paar kansjes. Moeten we ons nu al zorgen maken, of is dit de normale aanloopperiode van een nieuwe trainer die hard werkt aan een nieuwe speelstijl? In elk geval moeten de Kosovaren in de Kuip eenvoudig naar de slachtbank worden geleid. Zéker met Jahanbakhsh in de selectie.

Maar bij het debuut van onze nieuwe nummer 9 hoort ook het afscheid van Nicolai Jørgensen. Hij werd in zijn debuutjaar in no-time een absolute ster, maar die leek de laatste jaren helaas steeds vaker op een nachtkaars. Hoe gaat hij de Feyenoordgeschiedenisboeken in?

Voor Gernot Trauner begint deze week pas het eerste hoofdstuk in dat boek. Zijn komst werd eindelijk definitief en op de tribune van de Kuip zag 'de kale zonder genade' zondag meteen waarom Arne Slot net zoveel zin in zijn transfer had als hij.

Lees meer over
Kein Geloel
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties