Kein Geloel: ''Het dondert en het bliksemt en het werd opeens 0-4''

Kein Geloel: ''Het dondert en het bliksemt en het werd opeens 0-4''

Cum Laude. In Eindhoven zagen we een ijzersterke verdediging, een middenveld dat wist welke PSV’er op welk moment onschadelijk gemaakt moest worden, een uitstekende Toornstra, lekkere invalbeurten en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Maar wat we vooral zagen was de Man of the Match aan het werk: Arne Slot. Wat een verademing om een coach aan het werk te zien met een visie, die hij vloeiend op zijn spelers over weet te brengen. En met ongekend succes in Eindhoven tot gevolg.

In deze aflevering van Kein Geloel blikken we uitgebreid terug op die heerlijke middag bij PSV. De bierdouches, de cornervlag en de dodelijke effectiviteit. Schraal bier smaakte nog nooit zo goed!

Verder hebben we het over de kaartverkoop rondom de Conference League en kijken we vooruit naar de pot tegen Heerenveen en het indrukwekkende aantal tripjes naar de Kuip de komende weken. Vijf keer thuis: gekkenhuis!

Lees meer over
Kein Geloel
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties