Kans lonkt voor Nelson: ''Zware concurrentie had Aursnes ook''

Kans lonkt voor Nelson: ''Zware concurrentie had Aursnes ook''

Reiss Nelson staat al weken te trappelen om zich te laten zien bij Feyenoord. De huurling van Arsenal moet het de laatste maanden vooral hebben van korte invalbeurten en hoopt donderdagavond tegen Maccabi Haifa op meer speeltijd.

Trainer Arne Slot liet eerder al weten dat Nelson op de goede weg is bij Feyenoord, maar ook te maken heeft met stevige concurrentie. ''Reiss heeft wat langer nodig gehad om fit te worden en zoals gezegd heeft hij met Sinisterra gewoon een heel goede speler voor zich. Maar ja, zware concurrentie had Aursnes ook. En die speelt heel veel. In zo’n situatie is het zaak te blijven leveren op het trainingsveld.''

Donderdagavond tegen Maccabi Haifa kan wel eens uitkomst bieden voor Neslon. Bij Feyenoord ontbreekt Alireza Jahanbakhsh in de wedstrijdselectie waardoor een basisplaats voor de Engelsman lonkt. Feyenoord is al groepswinnaar en Slot overweegt daarom om diverse spelers rust te gunnen. Zondag staat er alweer een lastige uitwedstrijd tegen FC Groningen op het programma.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties