Kabinet overweegt volle stadions vanaf eind juni

Kabinet overweegt volle stadions vanaf eind juni

De eerste thuiswedstrijd van Feyenoord tegen Go Ahead Eagles op zondag 22 augustus gaat mogelijk in een vol stadion gespeeld worden. Het kabinet heeft vrijdagmiddag op de wekelijkse persconferentie bekend gemaakt dat het overweegt sportwedstrijden per 30 juni weer volledig open te stellen voor publiek

Het gaat de laatste weken enorm goed met de daling van de coronacijfers waardoor meer versoepelingen mogelijk zijn en dat is goed nieuws voor Feyenoord. De Rotterdammers zijn afgelopen maandag met de seizoenkaart campagne begonnen en kunnen de extra inkomsten goed gebruiken na een mager seizoen.

Bezoekers moeten zich nog wel vooraf laten testen op het coronavirus of een vaccinatiebewijs hebben. De coronatest die toegang biedt, mag maximaal veertig uur oud zijn. Ook tijdens de voorrondes van de Conference League zijn dan meer supporters welkom in De Kuip. De De heenwedstrijd van de eerste voorronde wordt gespeeld op 22 juli en de terugwedstrijd op 29 juli.

Uitsupporters welkom
De coronamaatregelen die dan gelden, maken de terugkeer van de uitsupporters mogelijk. Het is aan de lokale autoriteiten om met het oog op de openbare orde en veiligheid te bepalen om hoeveel uitsupporters het per wedstrijd gaat.

Lees meer over
De Kuip Eredivisie
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties