Kaartverkoopinformatie Feyenoord - FC Luzern

Kaartverkoopinformatie Feyenoord - FC Luzern

Het Europese avontuur van Feyenoord krijgt door de overwinning op FC Drita een vervolg. Door de 3-2 overwinning van donderdag plaatste het team zich voor de derde voorronde van de Europa Conference League, waarin FC Luzern uit Zwitserland wacht. De returnwedstrijd in De Kuip wordt gespeeld op donderdag 12 augustus om 20:00 uur. Ben jij er (weer) bij?

Seizoenkaarthouders
Seizoenkaarthouders hebben recht op voorrang bij de kaartverkoop voor deze Europese wedstrijd. Deze voorrangsperiode start zaterdag 31 juli om 09:00 uur en duurt tot woensdag 4 augustus 18:00 uur. Zij zijn hierover per mail geïnformeerd.

Prijzen en overige fases
Het is tijdens deze voorrangsperiode mogelijk om een onbeperkt aantal kaarten bij te kopen. Deze zijn verkrijgbaar vanaf € 10,-. Tickets voor de gezinsvakken Z1-Z4 zijn al verkrijgbaar vanaf € 2,50. Leden van Het Legioen en Junioren Kameraadjes krijgen vanaf donderdag 5 augustus 18:00 uur de mogelijkheid om een onbeperkt aantal kaarten te bemachtigen. De verkoop voor overige supporters start op zaterdag 7 augustus 09:00 uur, onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Toegang stadion
Voor het bezoeken van deze wedstrijd dien je naast een geldig wedstrijdticket ook in het bezit te zijn van een coronatoegangsbewijs. Dit kan in de vorm van een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud, herstelbewijs (maximaal 6 maanden oud) of een vaccinatiebewijs (geldig vanaf veertien dagen na volledige vaccinatie). Deze kunnen worden aangemaakt via de CoronaCheckApp. Voor supporters onder de 13 jaar volstaat een wedstrijdticket om binnen te komen. Mondkapjes en het houden van 1,5 meter afstand zijn niet verplicht.

Praktische informatie
Evenals bij Europese thuiswedstrijden tijdens voorgaande seizoenen zullen er ook bij Feyenoord – FC Luzern netten geplaatst worden rondom het veld. De Willem van Hanegem Tribune blijft gesloten en op voorhand geldt dit ook voor de tweede ringen van de Olympia-, Gerard Meijer- en Maastribune.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties