Jonk over Antonucci geruchten: ''Ik zou liegen als dat niet zo is''

Jonk over Antonucci geruchten: ''Ik zou liegen als dat niet zo is''

Francesco Antonucci hoeft voorlopig niet te rekenen op speelminuten bij Feyenoord. De Rotterdammers hopen de talentvolle middenvelder daarom te verhuren in de winterstop. Afgelopen week werd al bekend dat Antonucci over belangstelling niet te klagen heeft.

Zijn oude club FC Volendam is een van de opties voor Antonucci. ''Ik zou liegen als dat niet zo is'', vertelt trainer Wim Jonk in gesprek met NH Sport. ''Voor elke ploeg die op een bepaald niveau speelt blijft Antonucci een interessante speler en dat geldt ook voor Volendam. We hebben nog altijd een goede band met hem, maar hij heeft zoveel keuze. We gaan het zien.''

De vraag is of FC Volendam Antonucci echt nodig heeft op het middenveld, de ploeg draait goed en staat bovenaan in de eerste divisie. ''Uiteindelijk gaat het om kwaliteit. Als wij ons ergens kunnen versterken, mits het allemaal mogelijk is, dan laten we dat niet na. Dan moet er misschien ook wel wat weg.''

Jonk kijkt nuchter naar de huidige situatie van Antonucci bij Feyenoord. ''De voetballerij is zo. Spelers gaan ergens naartoe en komen in andere situaties terecht. Soms krijg je te maken met een blessure die hardnekkig kan zijn of een terugslag geeft. Er zijn allerlei factoren die meespelen. Een trainer die het op dat moment goed met je voor heeft. Vul het allemaal maar in'', sluit de trainer af.

Lees meer over
Francesco Antonucci
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties