"Je ziet dat Jahanbakhsh worstelt met zijn eigen vorm"

"Je ziet dat Jahanbakhsh worstelt met zijn eigen vorm"

Alireza Jahanbakhsh heeft eindelijk zijn eerste Eredivisiegoal voor Feyenoord te pakken. De Iraniër begon afgelopen zomer goed in De Kuip, maar kreeg al snel met een vormdip te maken en verloor zijn basisplaats aan Fredrik Aursnes. Robert Maaskant ziet dat de aanvaller het moeilijk heeft.

"Hij is een beetje wanhopig bijna", begon Maaskant in FC Rijnmond over de huidige vorm van Jahanbakhsh. "Hij is zo op zoek naar die ene goal. Die maakte hij dan gisteren. Daarvoor had hij een fantastische individuele actie die net geblokt werd. Dat zijn die momenten die hij even moet hebben om dat vertrouwen weer omhoog te krijgen."

Maaskant hoopt dat Jahanbakhsh snel weer de oude is. "Ik vind het echt een goede speler, maar dat komt vanuit z'n verleden, niet van wat we nu zien", vervolgde hij. "Het is ook een jongen die weinig gevoetbald heeft voor hij naar Feyenoord kwam. Het zal ook een zoektocht naar ritme zijn, maar je ziet dat hij worstelt met z'n eigen vorm."

Lees meer over
Alireza Jahanbakhsh
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties