Feyenoord bevestigt afwezigheid Jahanbakhsh (update)

Feyenoord bevestigt afwezigheid Jahanbakhsh (update)

Aanstaande dinsdag werkt Feyenoord de uitwedstrijd tegen Maccabi Haifa af in het kader van de Europa Conference League. Trainer Arne Slot heeft de beschikking over een vrijwel complete selectie, alleen Luis Sinisterra ontbreekt nog wegens interlandverplichtingen en keert zaterdag weer terug bij de club.

Alireza Jahanbakhsh zal zowel in de uit- als thuiswedstrijd tegen Maccabi Haifa niet in actie komen voor de Rotterdammers. De club wil de aanvaller zo voor problemen in zijn thuisland behoeden, aldus RTV Rijnmond. Lutsharel Geertruida en Marcos Senesi kampten met blessures, maar trainen inmiddels weer met de groep mee.

Voor nieuwelingen Reiss Nelson en Cyriel Dessers was de vrijdagmiddag training een kennismaking met een groot deel van de selectie. De aanvallers zijn ingeschreven voor de groepsfase van de UEFA Europa Conference League en zijn dus direct inzetbaar.

Update | Feyenoord maakt officieel bekend dat Jahanbakhsh niet gaat spelen
Feyenoord heeft besloten de aanvaller niet op te nemen in de wedstrijdselectie voor het uitduel met Maccabi Haifa. De club wil zo voorkomen dat de Iraniër in de toekomst mogelijk niet meer uit kan komen voor de nationale ploeg, iets wat een gevolg kan zijn voor sporters uit Iran die uit komen tegen Israëlische sporters. Ook bij de thuiswedstrijd wordt hij door de club om deze reden buiten de selectie gehouden.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties