Jahanbakhsh en Sinisterra trainen voluit mee met Feyenoord

Jahanbakhsh en Sinisterra trainen voluit mee met Feyenoord

Feyenoord maakt zich op voor de start van een nieuw Europees avontuur. Eerder vandaag (dinsdag) werd de laatste training op Rotterdamse bodem afgewerkt voor vertrek naar Kosovo. Luis Sinisterra en aanwinst Alireza Jahanbakhsh trainden voluit mee.

Maandag al stonden spelers en staf voor het eerst dit seizoen op de vertrouwde velden van 1908. Tot deze week trainde Feyenoord iets verderop op Varkenoord, het jeugdcomplex van de club. Met een nieuwe grasmat, een strakblauwe lucht en een temperatuur van rond de 20 graden Celsius konden de omstandigheden zonder meer ideaal worden genoemd.

Ook voor Luis Sinisterra scheen de zon, want hij trainde voluit mee met de groep in aanloop naar de eerste ontmoeting met FC Drita. Zaterdag nog moest de Colombiaanse aanvaller met hulp van het veld, na een pijnlijk duel in blessuretijd van de oefenwedstrijd tegen Werder Bremen. Ook aanwinst Alireza Jahanbakhsh nam deel aan de groepstraining.

Lees meer over
Luis Sinisterra Alireza Jahanbakhsh
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties