'Italiaanse topclub al maanden op de tribune voor Sinisterra'

'Italiaanse topclub al maanden op de tribune voor Sinisterra'

Feyenoord presteert uitstekend de laatste maanden. De Rotterdammers presteren boven verwachting goed. De ploeg van trainer Arne Slot laat zich ook zien in Europa. Voor de marktwaarde van de spelers heeft dit positieve gevolgen. Het kapitaal bij Feyenoord staat eindelijk weer op het veld, zo concludeert De Telegraaf.

De krant weet te melden dat Luis Sinisterra momenteel de grootste waarde vertegenwoordigt van de huidige selectie. De Colombiaan wordt al maanden gevolgd door een Italiaanse topclub, dat momenteel uitkomt in de Champions League. Een club wordt echter niet genoemd. Het moet gaan om AC Milan, Inter Milan, Juventus of Atalanta.

Feyenoord heeft ook de vraagprijs voor Tyrell Malacia en Orkun Kökcü verhoogd. De verdediger moet 18 miljoen gaan opleveren en Orkun Kökcü zijn waarde werd bepaald op 12 miljoen euro, maar daar laat de Rotterdamse club hem nu niet meer voor gaan. Justin Bijlow zijn marktwaarde is gestegen naar 25 miljoen euro.

Lees meer over
Luis Sinisterra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties