Inzetbaarheid Bijlow nog altijd race tegen de klok

Inzetbaarheid Bijlow nog altijd race tegen de klok

Feyenoord neemt het zondagmiddag in de eigen Kuip op tegen Fortuna Sittard. Justin Bijlow is al een aantal wedstrijden afwezig bij de Rotterdammers. Het is ook nog afwachten of de keeper zondag kan spelen.

''Het gaat beter met Justin, maar hij heeft nog altijd niet met de groep meegetraind. Hij is vandaag wel naar buiten gegaan en heeft een stukje met Khalid (Benlahsen, de keeperstrainer, red.) getraind'', begint Arne Slot op de persconferentie. ''Dat gaat behoorlijk goed. Het is alleen nog afwachten hoe hij daarop reageert. Hij heeft geen extreme klachten gehad, hij is ook gewoon thuis hersteld.''

''De klachten die hij had zijn nog niet compleet over, die overigens wel heel mild zijn. Wat ik van zondag verwacht? Het is afhankelijk van hoe hij op de training van vandaag gaat reageren, maar we hopen dat hij morgen met de groep mee kan trainen. Dan moeten we weer afwachten hoe hij daarop gaat reageren. Ik noemde het eerder deze week een race tegen de klok, en dat is het eigenlijk nog steeds.'' Verder is iedereen fit uit de wedstrijd tegen Heracles gekomen, geeft de oefenmeester aan.

Lees meer over
Justin Bijlow
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties