Informatie geldelijke restitutie seizoen 2019-2020

Informatie geldelijke restitutie seizoen 2019-2020

Feyenoord geeft in dit bericht meer informatie voor seizoenkaarthouders en supporters die in het bezit zijn van een voucher vanwege gemiste wedstrijden tijdens seizoen 2019-2020. Dit geldt ook voor (ouders van) Kameraadjes die recht hadden op een voucher na het geannuleerde Kameraadjes Voetbalfeest in dat seizoen.

Vanaf vandaag (dinsdag) maken supporters aanspraak op een geldelijke tegemoetkoming voor niet (volledig) gebruikte vouchers. Zij kunnen ervoor kiezen om het openstaande voucherbedrag om te zetten in geld of afzien van geldelijke restitutie – en hiermee de club te steunen. Het doorgeven van een keuze is mogelijk tot en met donderdag 15 juli.

Alle openstaande vouchers zijn gekoppeld aan het Mijn Feyenoord-account van de hoofdboeker. Let op: alleen de hoofdboeker van het betreffende (wedstrijd)ticket kan de keuze met betrekking tot de openstaande voucher doorgeven.

Het doorgeven van een keuze is mogelijk op deze pagina. Hier staat ook aanvullende informatie.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties