"In aanvallend opzicht is Sinisterra de belangrijkste speler van Feyenoord"

"In aanvallend opzicht is Sinisterra de belangrijkste speler van Feyenoord"

Met twee doelpunten was Luis Sinisterra woensdagavond bepalend voor Feyenoord. Trainer Arne Slot was na afloop uiteraard lovend over de aanvaller, maar stelde ook dat er conditioneel nog iets te verbeteren valt. Clubwatcher Martijn Krabbendam kon zich in die woorden vinden.

"Het is een speler die wel eens wat laat lopen", erkende Krabbendam in een video van Voetbal International. "Aan de andere kant is het de enige speler die een man kan passeren en iets kan creëren. Dan ben je als trainer geneigd om het door de vingers te zien. Ik vond dat Slot best kritisch op hem was, maar dat hoort er ook bij als je bij een club als Feyenoord speelt. Het is prima wat hij laat zien, maar het kan allemaal nog veel beter."

Dat Sinisterra fysiek nog stappen moet maken, is ook logisch. "Hij heeft er de inhoud voor, maar is ook lang geblesseerd geweest. Het moet en kan beter, dat legde Slot uit", aldus Krabbendam. Op de vraag of de Colombiaan de belangrijkste speler voor Feyenoord is: "In aanvallend opzicht wel. Als hij niet meedoet, wordt het wel heel erg veel breien. Met Sinisterra ben je ervan verzekerd dat er in ieder geval een tegenstander wordt uitgespeeld, dat er ruimtes komen en dat een tegenstander toch anders verdedigt dan als hij er niet bij is."

Lees meer over
Luis Sinisterra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties