''Ik denk wel dat ik snel honderd procent fit kan zijn''

''Ik denk wel dat ik snel honderd procent fit kan zijn''

Alireza Jahanbakhsh moet Steven Berghuis doen vergeten bij Feyenoord. De Rotterdammers hebben gisteren de transfer van de 27-jarige aanvaller afgerond. Jahanbakhsh heeft nog wel even nodig om weer helemaal wedstrijdfit te raken.

Ook is de Iraniër nog niet speelgerechtigd. ''We moesten wachten op de inkomsten uit de transfer van Steven Berghuis'', zegt trainer Arne Slot in het Algemeen Dagblad. ''Dus heeft hij een achterstand.'' De oefenwedstrijd tegen PAOK Saloniki is de eerste mogelijkheid om Jahanbakhsh minuten te laten maken.

''Half juni heb ik nog voor het nationale elftal van Iran gespeeld, daarna begon mijn vakantie'', vertelt Jahanbakhsh zelf over zijn inzetbaarheid. ''Ik denk wel dat ik snel honderd procent fit kan zijn, maar ik wil ook niet overhaasten. Het is ook niet aan mij, maar aan Arne en zijn staf wanneer ze me willen gebruiken.''

Rugnummer van Jørgensen
Jahanbakhsh gaat aankomend seizoen met rugnummer 9 spelen. ''Het is een grote verantwoordelijkheid om zijn nummer over te nemen, maar hij wenste me succes.'' De aanvaller heeft een contract van drie seizoenen in De Kuip getekend, met een optie voor nog een seizoen.

Lees meer over
Alireza Jahanbakhsh
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties