"Ik denk dat de situatie rond Bazoer dit weekend veranderd is"

"Ik denk dat de situatie rond Bazoer dit weekend veranderd is"

Mogelijk is de interesse van Feyenoord in Riechedly Bazoer nog niet helemaal verwaterd, maar een winterse transfer lijkt in ieder geval ver weg. In de AD Voetbal Podcast werden de ontwikkelingen rond de Vitesse-verdediger besproken. Onder meer werd geconcludeerd dat het gevraagde bedrag van drie miljoen euro wel erg hoog is.

Clubwatcher Mikos Gouka wist te vertellen dat een akkoord nog niet dichtbij was. "Er werd gezegd: als we eruit komen met Vitesse, dan is het nog maar de vraag of we er met Bazoer uitkomen." Gouka gelooft dat Vitesse met de vraagprijs van drie miljoen euro dacht uit te komen op een uiteindelijke transfersom van twee tot 2,5 miljoen euro plus een doorverkooppercentage.

"Ik denk wel dat de situatie dit weekend een beetje veranderd is. Vitesse hijgt plotseling in de nek van Feyenoord. Iedereen had gedacht dat Feyenoord die wedstrijd zou winnen en het verschil negen punten zou zijn. Nu zien ze de derde plaats in zicht komen. Als je dan Bazoer laat gaan, geef je alles wat je dit weekend hebt veroverd op Feyenoord weg."

Gouka kreeg met de transfer van Patrik Walemark te horen dat er voor Bazoer geen budget meer over was, maar gelooft nog altijd dat een transfer mogelijk is. "Maar bij Feyenoord weet je het natuurlijk nooit. Bij Veerman, die rond de vijf miljoen moest kosten, kon een bod ook ineens wel. Vitesse moet ook denken: wat als je hem niet verkoopt en hij raakt geblesseerd in januari? Dan ben je veel kwijt en kan je hem nog niet gebruiken. Ze moeten ook naar de zakelijke kant kijken."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties