''Ik ben een beetje fan aan het worden van Pedersen''

''Ik ben een beetje fan aan het worden van Pedersen''

Feyenoord-watchers Sinclair Bischop en Dennis van Eersel genieten momenteel van het spel van de Rotterdammers. De ploeg van Arne Slot maakt een goede ontwikkeling door en won na twee teleurstellende wedstrijden tegen FC Drita twee keer ruim van FC Luzern.

"Het was genieten in De Kuip. Vanaf de eerste seconde was het duidelijk wat de intenties van Feyenoord waren. En dat slaat dan ook weer over op het publiek," vertelt Van Eersel in de podcast van RTV Rijnmond. "En dan hoor ik de critici al zeggen 'ja, het was maar Luzern', maar dat gooi ik meteen de prullenbak in. Het was hartstikke leuk om naar te kijken en laten we vooral naar dat positieve kijken."

"Ik ben een beetje fan aan het worden van Pedersen'', vult Bischop aan. ''Wat een inhoud heeft die jongen, hij blijft maar gaan. En er zal best eens een mindere wedstrijd bij zitten en zijn spel moet nog gepolijst worden. Maar hij speelt pas net samen met Jahanbakhsh en dat kan alleen maar beter worden." Gast Casper Sikkema ziet bijna alle aankopen iets toevoegen aan de ploeg. ''Er lijkt nu heel gericht gescout en gekocht te worden, en dat was in het verleden toch niet zo.''

Lees meer over
Marcus Holmgren Pedersen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties