''Ihattaren is een perfecte speler voor Feyenoord''

''Ihattaren is een perfecte speler voor Feyenoord''

Zowel Analist Nordin Amrabat als journalist Valentijn Driessen hebben uitgesproken dat de vervolgstap voor Mo Ihattaren naar Feyenoord zou moeten kunnen zijn. De bij PSV op het zijspoor geraakte speler is namelijk op zoek naar een nieuwe club. Journalist Süleyman Öztürk deelt die mening. "Ihattaren zou perfect zijn voor Feyenoord, denk ik."

"Ik heb Feyenoord tegen Drita gekeken en ik schrok een klein beetje van het gebrek aan creativiteit op het middenveld met Kökcü, Toornstra en Til. Het ontbreekt daar echt aan iemand met ideeën, iemand die aanvallen weg kan zetten met één simpele pass en een dribbel in zijn benen heeft", aldus Öztürk tegenover Voetbal International.

Ihattaren zou volgens de journalist het ontbrekende puzzelstukje van het middenveld zijn. "Een perfecte speler voor Feyenoord, het is een niveau lager. Het is een speler die Feyenoord nodig heeft en misschien heeft Ihattaren ook wel een omgeving nodig waarin hij zichzelf kan zijn als de speler die hij is. Het is een creatieve nummer 10 waaraan nu gevraagd wordt om een ander soort speler te zijn en dat is heel lastig."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties