Hulshoff: ''Ik betwijfel of eerste divisie nu realistisch is''

Hulshoff: ''Ik betwijfel of eerste divisie nu realistisch is''

Feyenoord Onder 21 verloor zaterdagmiddag met 2-1 van ADO Den Haag. Er is een hoop werk aan de winkel voor de mannen van trainer Sipke Hulshoff, die promotie naar de Keuken Kampioen Divisie voorlopig uit het hoofd zet. "Ik betwijfel of dat op dit moment realistisch is."

"We zitten in een soort proces", legde hij uit aan RTV Rijnmond. "We zijn ook altijd afhankelijk van jongens die terugkomen uit het eerste elftal. Milambo, Hartjes en vandaag ook Geertruida. Dan zie je ook dat die jongens extra kwaliteit brengen, maar we zullen ook met de rest wel naar het niveau moeten groeien. Op dit moment is het gewoon de realiteit dat we nog niet zo ver zijn."

Toch beseft ook Hulshoff dat de verwachtingen van zijn ploeg hooggespannen zijn. "Natuurlijk moeten we het waarmaken. Daar ben ik verantwoordelijk voor. We zijn er elke dag hard mee bezig om die jongens naar een hoger niveau te tillen. Ik moet zeggen dat ik wel zie dat er individueel wel stappen worden gemaakt, alleen de teamontwikkeling zal sneller moeten gaan dan nu."

Geertruida
Tegen ADO maakte Lutsharel Geertruida zijn rentree na een zware blessure. "We zijn als club heel blij dat hij deze minuten weer heeft kunnen maken", zei Hulshoff daarover. Geertruida speelde alleen de eerste helft mee. "Dat was de afspraak. Hij heeft een tijdje met het eerste elftal meegetraind en maakte vandaag zijn rentree op de velden, 45 minuten lang. Dat heeft hij in mijn optiek gewoon goed gedaan."

Lees meer over
Lutsharel Geertruida
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties