''Het Legioen gaat zo'n belangrijke rol spelen dit seizoen''

''Het Legioen gaat zo'n belangrijke rol spelen dit seizoen''

Supporters mogen dit seizoen eindelijk weer (deels) naar De Kuip komen en dat wordt door analytici gelijk opgemerkt. Vorig seizoen, waar Feyenoord het grootste deel zonder publiek speelde, werd al geconstateerd dat de ploeg het publiek erg miste. Kenneth Perez denkt dat Het Legioen een bepalende factor voor Feyenoord kan worden dit seizoen.

''De beste speler van Feyenoord worden is niet zo moeilijk op dit moment… What the fuck?’'', blikt Perez terug op de wedstrijd tegen FC Drita. ''Ik had de heenwedstrijd niet gezien maar ik had wel gehoord dat Drita niet zo goed was. Eerlijk is eerlijk: ze hadden het echt verdiend om te verliezen in de terugwedstrijd. Die gasten kwamen twee keer alleen op de keeper op 2-2. Gelukkig maakt Guus Til er dan drie.''

''Wie er zo’n belangrijke rol gaat spelen dit seizoen, is Het Legioen. Als zij enigszins beseffen van: 'Dit wordt zo fucking lastig', en: 'We gaan ook wedstrijden verliezen die we als Feyenoord zijnde eigenlijk niet mogen verliezen', dan kunnen zij een bepalende factor gaan worden dit seizoen'', gaat de analist verder bij Voetbalpraat.

''Ik zag die supporters zo blij zijn na de 3-2 tegen Drita, dus dat was al goed. Bij andere clubs heb je supporters die denken: 'Dat we tegen zulke clubs al in de problemen komen'. Maar Het Legioen was ontzettend blij. Als dat de lat is, dan zie ik het nog wel goedkomen over een tijdje bij Feyenoord. Maar ze kunnen straks ook thuis met 0-3 verliezen van Heerenveen, dat kan zomaar.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties