'Hee Joey, volgend jaar hier': "Het is leuk om te horen''

'Hee Joey, volgend jaar hier': "Het is leuk om te horen''

Feyenoord kwam zelden echt in de problemen tegen sc Heerenveen, maar uit het niets scoorde Joey Veerman een wonderschone 2-1; een doelpunt dat qua schoonheid kon wedijveren met de briljante hakbal waarmee Bryan Linssen de 2-0 maakte. Veerman over zijn eigen doelpunt: "Hij is onhoudbaar."

Veerman denkt wel dat Heerenveen meer uit de wedstrijd had kunnen halen. "Ik denk dat we heel veel mogelijkheden hebben gehad, waarbij we de laatste bal steeds verkeerd speelden. Dat hebben we de laatste weken al vaker gehad en dat is wel frustrerend", aldus de spelmaker voor de camera van ESPN.

Veerman hoorde bij de warming-up de supporters 'hee Joey, volgend jaar hier' roepen. "Dat hoor je wel, dat klopt. Het is leuk om te horen." Na een opvallend lange stilte: "Maar over de transferperiode is genoeg gezegd nu. We hebben een heel leuk team en ik heb het prima naar mijn zin, dus ik ben blij dat-ie dicht is (de transferwindow - red.)."

Lees meer over
sc Heerenveen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties